Tina Små & Stora Fötter

Hej, hej på er alla fantastiska läsare och välkomna till ytterligare ett intressant inlägg om fotvård i Trelleborg. Nu har jag haft ont i fötterna igen och det får jag till viss del skylla mig själv för. Snålheten bedrar visheten, ett ordspråk som verkligen stämde på mig, för jag tyckte inte jag ville kosta på mig ett par riktigt bra skor ifrån skobutiken, så jag köpte en budgetvariant i ett paket från Kina istället. Skorna höll typ fem gånger och dessutom kokade fötterna i dessa skor som enligt reklamen var andningsbara. De var ett halvt nummer för små och efter ett par dagar hade jag både ont i hälarna och nageltrång. Nu har jag fått riktigt god hjälp på en fotvårdssalong som heter Tina Små & Stora Fötter.  

Jag tycker det är väldigt bra hjälp jag har fått när jag gick på denna fotvård i Trelleborg. Om du bor i Vellinge, Trelleborg, Svedala eller någonstans i närheten av dessa orter och behöver fotvård, då är Tina Små & Stora Fötter en fotvårdssalong för dig. Vissa personer måste gå på fotvård, de med diabetes till exempel, medan andra kan välja att gå dit för att få professionell hjälp med till exempel hälsprickor, liktornar eller nageltrång med mera. Jag är själv väldigt nöjd med hjälpen, och skulle jag någon gång i framtiden behöva fotvård i Trelleborg kommer jag helt klart att gå tillbaka till Tina Små & Stora fötter. En annan sak jag lärt mig det är hur viktigt det är med bra skor. Man brukar få vad man betalar för, så är skorna jättebilliga och kommer från Kina, då kan det vara en hund begraven. Jag kommer köpa mina skor i skoaffären fortsättningsvis!