Skönt att låta proffsen ta hand om bokföringen

God morgon och välkomna in till bloggen. Hoppas att ni kommer att tycka om det som jag ska berätta om idag. Det är nämligen så att som egenföretagare med ett relativt nystartat företag i Strömstad, så var det väldigt mycket att hålla ordning på. Jag höll på “slita mitt hår”, för jag var rädd för att missa något viktigt när det gällde min bokföring eller min bolagsdeklaration och även mycket annat. Tack vare att jag kontaktade ett företag som heter Åbrott Konsult, en redovisningsbyrå, så kunde jag släppa på mitt kontrollbehov och också detta att jag inte längre behövde ordna med allt själv, men det blev för mycket. Det här är en redovisningsbyrå som hjälper oss i Strömstad eller i Tanum. 

  

Vilket bra beslut det var att låta de som är proffs på bokföring, redovisning och ekonomi ta hand om detta. Det sparade väldigt mycket tid för mig, och deras arbete är så noggrant utfört så nu behöver jag inte längre vara orolig för att något viktigt ska missas. Faktum är att deras tjänster är ju så bra, så att många fler företagare skulle kunna ha stor nytta av att använda sig av dem.  

 

Åbrott Konsult AB är ett företag som man kan anlita för det mesta inom redovisning, bokföring och annat rörande ekonomi. Både små och stora uppdrag går det att få hjälp med. De som arbetar här har jobbat inom branschen i många år och kan verkligen sitt jobb! 

  

Så småningom har jag tänkt att ta hand om en del bokföring själv men först under deras insyn och hjälp. Detta ser jag som ett ypperligt tillfälle att få lära mig mer och bli ”varmare i kläderna”. Så till dig bäste läsare i behov av ovan nämnda hjälp, vill jag säga, att det här är ett företag som många i Tanum eller Strömstad eller i dess omnejder, skulle kunna ha nytta av att använda.