Mitt hus blev som nytt med fasadrenovering

God middag på er och välkommen till bloggen. Ni som följer min blogg brukar få läsa om hur renoveringen av mitt hus här i Mjölby fortgår. Jag glad över de olika projekt som pågår och extra kul är det att få dela med mig till er, kära läsare och idag ska jag berätta för er om det företag som hjälpte mig med fasadrenoveringen. Företaget heter Vielius, Ramunas och detta är ett företag man kan använda sig av om man behöver hjälp med fasadrenovering på följande orter: Mjölby, Norrköping, Linköping, Motala, Örebro och Söderköping. Deras snickare hjälper er i : Mjölby, Norrköping och Linköping. Min villa har fått sig ett rejält lyft. Den gamla fula plåtfasaden togs bort, och nu har jag fått en helt ny villa, i och med den snygga träpanelen. Det blev precis så som jag ville ha det. 

 

Först och främst är det svårt att hitta snickare och hantverkare som har så mycket erfarenheter och kunskaper som hos Vielius, Ramunas. Det finns flera olika saker deras snickare och hantverkare kan hjälpa er med, förutom fasadrenovering och deras relativt låga priser innebär inte att de har tummat på kvalitén. Mina nya, snygga fasad är av högsta kvalitet och jobbet är utfört med garanti. Detta är ett välkänt företag här i dessa trakter, med ett gott rykte. Tyvärr finns det både svart arbetskraft och inkompetenta hantverkare som lyckas göra livet surt för många. Anlitar du Vielius, Ramunas, ska du veta att detta är ett till 100 procent seriöst företag. Tack vare att minst tre grannar här på gatan, som jag känner till, hade anlitat dem, med olika jobb inom bygg och snickeri, och de rekommenderade mig att anlita just denna firma, så skulle jag här i min blogg säga till er som går i funderingar på att renovera eller bygga; hör av er till Vielius, Ramunas! 

 

Du gillar kanske också...